Valentine’s Day Sales

Transport Gratuit

Plati securizate

Drept de retur 14 zile

Produse testate si patentate

Categorii de produse

Aparate rejuvenare facială

De la aparate faciale, la produse cosmetice sau produse antiaging, la SAX Cosmetics vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți menține pielea sănătoasă și radiantă pe tot parcursul anului. 

Colaborăm cu furnizori de prestigiu mondial precum Empire Tech, D’OR24k sau Grace Perfect Skin pentru a-ți putea oferi dispozitive și produse cosmetice de ultimă generație, care își vor face rapid simțite efectele asupra pielii tale.

Astfel, fie că ești în căutare de cosmetice antiagingaparate tratamente faciale sau produse cosmetice pentru întreținere și rejuvenare aici vei găsi produse de cea mai înaltă calitate, create pentru a fi utilizate cu succes chiar și pe tenurile foarte sensibile.

Alege din colecțiile noastre produsele și aparatele de care ai nevoie și bucură-te de ceea ce are industria de beauty mai bun de oferit!

Produse și aparate anti-aging

Create pentru eficiență și pentru a livra rezultate, produsele SAX Cosmetics ies cu adevărat în evidență prin calitatea lor superioară. Alegem cu cea mai mare grijă fiecare aparat facial și fiecare produs cosmetic din oferta noastră astfel încât să ne putem asigura că tu nu vei fi niciodată dezamăgită. 

Sănătatea și frumusețea pielii tale sunt misiunea noastră, motiv pentru care depunem toate eforturile necesare pentru a-ți pune la dispoziție cele mai avansate tehnologii cosmetice disponibile în industria de beauty. 

Fiecare aparat cosmetic din gama noastră este ales pentru a livra toate rezultatele pe care le aștepți într-un mod simplu, eficient și, mai presus de toate, noninvaziv. Deopotrivă performante și ușor de folosit, toate modelele de aparate cosmetice din gama noastră de produse pot fi utilizate din confortul casei tale, fără niciun fel de pregătiri prealabile. 

Ne concentrăm întotdeauna pe acele tehnologii care îți vor permite ție să obții beneficiile de care ai nevoie într-un mod natural și sănătos, fără durere, fără ace și fără orice fel de efecte negative asupra pielii corpului tău. 

Folosește noile aparate cosmetice de la SAX Cosmetics și simte pe pielea ta diferența!