DESPRE NOI

MISIUNEA
NOASTRA
O călătorie fascinantă în estetica facială a viitorului, în care tehnologia și frumusețea naturală se întâlnesc pentru a crea rezultate remarcabile.
Frumusete naturala si fara durere, sub moto-ul
,, Frumusetea nu are varsta’’

SALUTARI DE LA
FONDATORI
Camelia Radu, specialist in estetica faciala de peste 15 ani.

SALUTARI DE LA
FONDATORI
Jonatan Samuel, om de
afaceri din Israel.

Cum a luat nastere SAX COSMETICS & BEAUTY, o companie care se adreseaza femeilor ce vor sa aiba personalitatea si trasaturile lor UNICE, sa ramana tinere mereu, dar fara operatie si durere, fara a schimba fizionomia fetei, in mod placut si natural.
Au descoperit o afacere incredibilă in America, o companie ce dezvoltase aparate revoluționare pentru cosmetica facială, patentate si aprobate de FDA din USA. Acestea au fost concepute pentru a oferi tratamente non-invazive de lifting facial, fără injecții, fara operatii estetice și cu rezultate remarcabile.
Aceasta companie se bucura de un prestigiu aparte în toată America , o companie de prestigiu care, în colaborare cu Universitatea Howard și prin cercetări alături de NASA, a dezvoltat o linie de aparatură cosmetică facială și corporală, bazată pe studiu și tehnologie de ultimă generație.
Cu un ingredient surpriză, aurul de 24k, și extracte naturale din plante și fructe, precum și ingrediente de lux, cum ar fi caviarul, trufe negre, trufe albe ,perle negre și alge marine, acidul hialuronic, vitamina E și alți compuși benefici completează formula pentru a obține rezultate remarcabile.
Cu pasiunea sa pentru cosmetica naturală și din dorința de a evita intervențiile chirurgicale dureroase, ce pot avea rezultate ireversibile, Camelia a văzut în această colaborare o oportunitate de a aduce tehnologia și produsele de top UNICE si EXCLUSIVE în România.
După pandemie, în anul 2022, a început colaborarea in exclusivitate cu SAX Cosmetics in România, urmând apoi extinderea în Europa de Est și în întreaga Europă.
Ca specialist în estetica facială, Camelia a studiat și cercetat în profunzime domeniul anti-aging, rejuvenare, sanatatea pielii in general și procedurile naturale in special.
A înțeles că fiecare femeie poate arăta îngrijită și frumoasă cu tratamentul și produsele potrivite.
Pandemia a resetat agenda și a adus în prim-plan importanța timpului petrecut cu familia și propria îngrijire. Având mai puțin timp pentru programări și deplasări,oamenii caută soluții și secrete pentru sanatatea tenului si frumusețea naturală.
În căutarea secretelor frumuseții naturale a vedetelor de la Hollywood, Jonatan si Camelia au ajuns in America, unde au gasit branduri de renume.
Aceste aparate cu lumina 4 LED- uri,
LASER, sistemul EMS ( electrostimulare faciala), functia termica si de criogenare,
oferă soluții complete, de la tratarea problemelor precum acneea, ridurile și petele pigmentare, până la proceduri anti-aging , rejuvenare și menținerea fermității și elasticității pielii feței, gâtului și decolteului.
Fiecare aparat și produs are descrieri detaliate, inclusiv ingrediente, beneficii și
instrucțiuni de utilizare, iar clienții pot beneficia și de ghiduri video pentru a obține rezultate rapide și dorite.
Pielea este cel mai mare organ al corpului, iar îngrijirea și sănătatea acesteia sunt vitale.
Frumusețea este oglinda sufletului, asadar, prin utilizarea aparatelor și produselor potrivite, fiecare femeie poate avea un aspect proaspăt, plin de vitalitate și sănătate.
Așadar, lasă-te purtată în călătoria spre strălucire și descoperă secretul frumuseții în propriul tău ritm și confort.

Jonatan Samuel
Camelia Radu
Specialist in estetica faciala